Έναρξη των τμημάτων υποδομής και αγιασμός της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Καβάλας και τού Αντρικού τμήματος

Έναρξη των τμημάτων υποδομής και αγιασμός της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Καβάλας και τού Αντρικού τμήματος πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου 18.30μμ στο βερουλειο γήπεδο.

  • Η προσέλευση γονιών και παιδιών της Ακαδημίας ήταν πέρα για πέρα συγκινητική και παράλληλα δείχνει για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη τους εδώ και χρόνια σε όσα πρεσβεύει η ομάδα μας με κύριο μέλημα την αγάπη για το άθλημα που αγαπάμε.
  • Μετά τον αγιασμό υπήρξε μια γενική ομιλία ενημέρωσης, οργάνωσης και δράσεων που θα πραγματοποιηθούν για την νέα σεζόν απο τον Τεχνικό υπεύθυνο της Ακαδημίας Κ. Παντελίδη Γιώργο καθώς και θέματα που αφορούν τη στελέχωση καί οργάνωση των τμημάτων για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Κ.Πριονιδης Γιώργος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κ.Μαρκόπουλος Θεόδωρος και ο Κ.Ιωσηφιδης Αλέξανδρος

Έλα στη μεγάλη ποδοσφαιρική μας οικογένεια παίξε διασκέδασε κοινονικοποιησου προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί μία υγιή, κοινωνική ομάδα νέων αθλητών που θα πρεσβεύει τις αξίες του αθλητισμού και της ζωής.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν κάθε Δευτέρα Τρίτη καί Πέμπτη από τις 15:30 στο βερουλειο γήπεδο.