ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

Όταν η τεχνογνωσία συναντάει την ποιότητα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, η απάντηση είναι Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ .

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ μπορείς να βρεις ότι ακριβώς φαντάζεσαι και ακόμη περισσότερα…

Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης και τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων υγιεινής, κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ως αθλητής και κυρίως ως παιδί με τις ξεχωριστές του ανάγκες. Το πρόγραμμα και οι εκπαιδευτικές μέθοδοι καταρτίζονται από το εξειδικευμένο τεχνικό team της Ακαδημίας με βάση την ηλικία του παιδιού και όχι μόνο, με τέτοιο τρόπο ώστε η δραστηριότητα του παιδιού να αποτελεί ταυτόχρονα άθληση αλλά και διασκέδαση. Οι εξειδικευμένοι προπονητές μας ,ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των παιδιών, καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ τηρεί κατά γράμμα το πρωτόκολλο υγιεινής κατά του Covid 19 και έχοντας συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Είναι χαρακτηριστικό πως κατά την είσοδο του οποιουδήποτε στην Ακαδημία υπάρχει θερμομέτρηση και καταγραφή “Εισερχομένων – Εξερχομένων” προκειμένου να διασφαλιστεί το ασφαλές περιβάλλον στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της δημόσιας Υγείας.

Εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι προπονητές!

Όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου μας είναι πιστοποιημένοι και ειδικά καταρτισμένοι στο αντικείμενο τους – την προπόνηση και διαπαιδαγώγηση ανήλικων αθλητών. Έτσι είναι σε θέση να μεταδώσουν στα παιδιά τη φιλοσοφία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου που θέλει κάθε παιδί (αγόρι ή κορίτσι) να αθλείται διασκεδάζοντας, να δημιουργεί φίλους, να αποκτά ομαδικό πνεύμα και να καταλήγει ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στην “Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ” καλέστε στα τηλέφωνα :

6979004027 & 6974647458

Έλα και εσύ στην ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

Οι έγραφες για νέα σεζόν συνεχίζονται .