ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Η ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ τιμά την ιστορία της και τους ανθρώπους που προσέφεραν αφιλοκερδώς σε αυτήν και εγραψαν ιστορία στα δύσκολα χρόνια του μεταπολέμου και του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου.


Έτσι το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Βερούλειο Στάδιο και πρίν τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Καρβάλης , η διοίκηση της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ θα τιμήσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Παπαδόπουλο Αναστάσιο.


Ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Καβάλα στις 30 Αυγούστου του 1929, από πρόσφυγες γονείς που κατάγονταν από την Κερασούντα του Πόντου.


Από το 1948 έως το 1954 διετέλεσε μέλος της θρυλικής ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ Καβάλας και για αρκετά χρόνια μετέπειτα της αποχώρησής του συνέχισε να παίζει με την ομάδα των παλαιμάχων.

Φοίτησε στην Νυχτερινή Εμπορική σχολή της Καβάλας. Από το 1965 ζει στη Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του Εσθήρ τα δύοπαιδιά του (Γιάννη και Γεωργία) και τα τέσσερα εγγόνια του (Γιώργο, Τάσο,Εσθήρ-Αρχοντία και Τάσο). Σήμερα είναι συνταξιούχος αφού διέπρεψε για πολλά χρόνια στον τομέα του εμπορίου υαλικών